Panta Rei: Линкови кон македонски блогови

Panta Rei: Линкови кон македонски блогови

Типови на ножеви за фреза,најдобро рангирани брендови,хоби,обработка на дрво.Сликите се позајмени од toolcrib
  • Корисен линк за производи за обработка на дрво (ножиња за фреза) WM
  • Корисен линк за алат и додатоци freud ,flashfreud.
линкот е во rar фајл,доколку немате инсталирано WinRar или Winzip кликнете за download.


3Д Проект

Сигурно имате видено премнугу слики или разлистено безброј каталози од различни типови на интериери,но сепак повеќето од нив не одговараат на просторот кој вие дома го поседувате.Сте помислиле ли на 3Д нацрт (проект) на кој би била преставена на пример вашата идна кујна во тој простор.

Упатство од Корист


Дали некогаш ви паднало на памет, или сте посакале сами или со помош на ваш пријател да склопите елемент како на пример:маса трпезариска,плакар,компјутерско биро,комода,кревет,клуб масичка и останати елементи)Делумно знаете да направите спецификација на димензиите од елементот,незнаете на кој шраф каде му е местото. И поради овие причини идејата да склопите сами ви бега.Но,доколку пред себе имате: (испробано,исправно,сликовито) УПАТСTВО за начинот на склопување .ДАЛИ би се нафатиле да го склопите елементот!!!

Златен Занает

Колега,ме прашува и ми покажува слика од интернет.Дали може да се направи една ваква маса и колку ке ме кошта?Му викам не повеке од 6.000 ден.Молаам,ми вика ај помогни ми,Иначе колегата мој е многу талентирано Фрикче кој во него поседува 4-5 занаети и ке ги набројам(електроника,компјутерски хардвер и софтвер,авто механичар,столарија-од пред некој период),Нонстоп кога ке правиме нешто муабет за столарија,коли,компјутери сум го заприметил дека на крај од муабетот секогаш ми вика ако сакаш се можеш да направиш,само ако доволно сакаш.И видов и се уверив во него.Му направив скица и спецификации за кроење за клуб масичкава и фриков ја направи поубава од сликата.Покрај тоа направи и комода,библиотека и полици од материјалот.Фрики толку педантно ја заврши работата,што секој кој ке му дојдеше дома го прашуваше од кој салон те е купен мебелот :) Си викам јас ејјјј,Златен Занает,Златен Занает........