3Д Проект

Сигурно имате видено премнугу слики или разлистено безброј каталози од различни типови на интериери,но сепак повеќето од нив не одговараат на просторот кој вие дома го поседувате.Сте помислиле ли на 3Д нацрт (проект) на кој би била преставена на пример вашата идна кујна во тој простор.

0 коментари: