The Complete Häfele

окта hafele

Познатата Окта Häfele

На неа преставени урнеци, семплови од конструктивен ОКОВ од програмата на .

Maxifix, Minifix, Rondofix, Спојница под Агол, Спојници за сува монтажа, Окови за кревети, конформати и останати џиџимиџарници-тракатанци-интересни работи кои ми го правеа денот интересен и корисен.

Изработено во Леснина Инженеринг 2004 год.

Заслуга имаат…

Техно (јас), Орце, Дејан Николовски, Дејан Стојановски, Маријан,

Филип Нешковски, Владо Шутаров звани Шуки,

Лилјана Џајковска, Соња Димитровска, Весна Стојановска

DreemTeam во тогашната Леснина Инженеринг 2001-2005
bersd5mng4

одд.М А Р К Е Т

tehnog

www.zlatenzanaet.com

Невреме Скопје-Мичурин 13 Мај 2009

Си одам јас до кај Бане у маркет да си купам смоки и после 10 минути кога му ја почна да врне, врне, дува, дува, поплава се направи за 20 минути.

Лимот, даските скршени(диреците) се од спротивната зграда и се имаат откорнато како да се шрафени и спојувани со поп нитни, КОЈ ЈА ИМА ПРАВЕНО ЗГРАДАВА ПОЈМА НЕМА ОД ЖИВОТОТ.Можеше јас да се најдам со чадор и негледајќи нагоре да попијам еден дирек у фаца или во глава. И после Економската криза ни била крива. Абе ај…….

Мајстор-тишлер КокиМајстор Тишлер Никола ги дотерува полека елементите закачени на ѕид,
Прво ги дотерува-регулира вратичките во лево и во десно,а потоа горе-доле.

Posted by Picasa

Panta Rei: Линкови кон македонски блогови

Panta Rei: Линкови кон македонски блогови

Типови на ножеви за фреза,најдобро рангирани брендови,хоби,обработка на дрво.Сликите се позајмени од toolcrib
  • Корисен линк за производи за обработка на дрво (ножиња за фреза) WM
  • Корисен линк за алат и додатоци freud ,flashfreud.
линкот е во rar фајл,доколку немате инсталирано WinRar или Winzip кликнете за download.


3Д Проект

Сигурно имате видено премнугу слики или разлистено безброј каталози од различни типови на интериери,но сепак повеќето од нив не одговараат на просторот кој вие дома го поседувате.Сте помислиле ли на 3Д нацрт (проект) на кој би била преставена на пример вашата идна кујна во тој простор.

Упатство од Корист


Дали некогаш ви паднало на памет, или сте посакале сами или со помош на ваш пријател да склопите елемент како на пример:маса трпезариска,плакар,компјутерско биро,комода,кревет,клуб масичка и останати елементи)Делумно знаете да направите спецификација на димензиите од елементот,незнаете на кој шраф каде му е местото. И поради овие причини идејата да склопите сами ви бега.Но,доколку пред себе имате: (испробано,исправно,сликовито) УПАТСTВО за начинот на склопување .ДАЛИ би се нафатиле да го склопите елементот!!!